Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА - "Люлин"

29 Януари 2019

Възпитаничка на Училища ЕВРОПА - "Люлин" показа класа в Maastricht University

Magna cum laude!

Криста Иванова, студентка в Maastricht University School of Business and Economics, получи престижно признание за писмената си работа на английски език в курса по "Академично писане" - най-високата възможна оценка!  

Новината ни изпратиха нейните родители, които отново ни благодарят от сърце за високото ниво на знанията на Криста по английски език, получени в Училища ЕВРОПА - "Люлин" в София.

Ето какво ни пишат: „Уважаеми преподаватели в Училища Европа, искам да  изкажа специални благодарности и огромно възхищение от професионализма ви! Многократно сме се убеждавали във високото ниво на знанията ѝ по английски език, но бих искала да споделя следното - нейната писмена работа в курса по "Академично писане" е оценена с най-висока оценка от работите на над 200 студенти от цял свят! Благодарим от сърце! Пожелаваме здраве, професионални и лични успехи !“

Силвия и Христо Иванови

Всеки успех на наш ученик ни носи радост и удовлетворение. 25 години продължаваме да се радваме на нашите деца, които ни помагат да вървим с гордо вдигната глава по света.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail