Показваме знания и в открити уроци

23 Ноември 2018

Това са част от учениците на Училища Европа в Перник - "Изток" от ниво Р2 с преподавател по английски език Владислава Атанасова.

Младата учителка и мотивираните за знания деца представиха открит урок пред директора на Учебен център "Училища Европа" - Радомир, преподавателя по английски език и методик за учебните бази в Югозападна България - Албена Асенова.

Поздравления, скъпи деца, че поддържате на ниво със знанията и амбициите си авторитета на Училища Европа. Вярваме в успеха ви!

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Коледна надпревара в Училища ЕВРОПА – Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail