Магна аула събра ученици от София, Пловдив, Пазарджик и Панагюрище

08 Октомври 2018

За поредна година Магна аула на Софийския университет „Свети Климент Охридски“  посрещна ученици на Училища ЕВРОПА и техните родители и близки за тържествено връчване на сертификатите на Кеймбридж от юнската изпитна сесия 2018 в оторизирания изпитен център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment  English при Университета Кеймбридж.

Тази година, освен ученици от учебните центрове на Училища ЕВРОПА в София, за церемонията дойдоха и деца от Пловдив, Пазарджик и Панагюрище. Раздаването на сертификатите на Кеймбридж съвпадна и с 25 годишния юбилей на Училища ЕВРОПА, така че празникът беше двоен.

Гости на тържеството бяха Владимир Христов - управител на Европейски център за обучение и квалификация, носител на марката Училища ЕВРОПА, Боян Савчев - ръководител на Център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment  English при Университета Кеймбридж, Маргарита Христова - управител на Училища ЕВРОПА, регион София, Елена Юрукова - управител на Училища ЕВРОПА, регион Пловдив и Галя  Георгиева - директор на Училище ЕВРОПА - Пловдив и регионален методик.

Първи получиха сертификатите си от г-н Владимир Христов най-малките ученици на Училища ЕВРОПА, които бяха и най-развълнувани. За най-младата смяна бяха първите сертификати на Кеймбридж Young Learners English, нива Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers. Те мотивират децата по пътя им в усвояването на езика и им дават така необходимото самочувствие и увереност  в силите им в тази ранна възраст.

След това дойде ред на сертификатите A2 Key for Schools (KET for Schools),  B1 Preliminary for Schools (PET for Schools) и B2 First (FCE). Тези сертификати потвърждават, че учениците са усвоили умения за общуване на английски в ежедневни ситуации и са получили добра основа за усъвършенстване на познанията си, а B2 First доказва, че имате езиковите умения да живеете и работите самостоятелно в англоговоряща страна и е първата от трите последни стъпки в пътуването ви по сертификатната стълбица на Кеймбридж, преди Certificate in Advanced English и Certificate of Proficiency in English.. Сертификатите бяха връчени от Елена Юрукова - управител на Училища ЕВРОПА, регион Пловдив.

Последните две, най-високи нива - Certificate in Advanced English и Certificate of Proficiency in English бяха връчени на учениците от Боян Савчев, ръководител на Център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж.

Тези сертификати показват езикова квалификация на най-високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 3000 университета, компании и държавни учреждения в целия свят.

Накрая всички ученици бяха помолени да станат на крака и да благодарят с аплодисменти на родителите и близките за това, че са им осигурили  възможно най-доброто обучение по английски език и възможността да се сдобият с най-престижните международни сертификати – на Университета Кеймбридж, което предизвика не малко вълнение и дори сълзи в аулата.

Десетки хиляди са учениците, на които сме дали възможност да постигнат повече в своето образование, кариера и личностно израстване. Благодарим на всички тях за доверието, което ни гласуваха през годините. Доверие, което ще продължим да заслужаваме с труда и знанията на всички наши учители, директори и служители във всяка класна стая.

Поздравяваме всички ученици на Училища ЕВРОПА, положили успешно изпитите за сертификати на Кеймбридж. Благодарим ви за положените усилия и блестящото представяне!

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Коледна надпревара в Училища ЕВРОПА – Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail