„Easter Egg Hunt” събра децата на Велико Търново

22 Май 2019

 На 26.04.2019 във Велико Търново се проведе уникално по рода си събитие под имeто „Easter Egg Hunt”. Целият град беше поканен в парк ,,Дружба” да се потопи в атмосферата на Великденските празници и да участва в игрите, а организатори, разбира се, бяхме ние - Училища Европа - Велико Търново.

Много деца и възрастни взеха участие във Великденската надпревара – някои участваха в търсене на яйца из парка и балансиране с великденско яйце, други се записаха за надяждането с козунаци, а трети решиха да проверят знанията си и взеха участие в игрите на думи. Имаше и доста творци сред посетителите в парка – за тях беше организиран Art workshop – работилница за  боядисване на яйца, сглобяване на пъзели и рисуване на лица. 

За музиката и доброто настроение се погрижи  Парти Агенция „Феличита”,  Великденският заек пък раздаваше лакомства и приветстваше всички посетители. Всеки участник в игрите получи специална награда от Училища Европа – Велико Търново  и участва в томбола, организирана от Памела Пенкийман-Смит. Победителите бяха наградени и от фабрика „Кармела”. И организатори, и участници се забавляваха изключително и се създаде невероятна атмосфера.

 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail