Дни на отворените врати в Училища ЕВРОПА - Видин

19 Септември 2018

Запиши се с отстъпка!

5% отстъпка при записване за целогодишно обучение 

през

Дните на Училища ЕВРОПА - 19, 25, 26 септември 2018 г.

ПЛЮС

5% отстъпка за "Доведи приятел"

Училища ЕВРОПА организират във Видин Дни на отворените врати. Заповядайте в учебния ни център на  ул. "Цар Симеон Велики" №67, за да се запознаете с базата, възможностите за обучение при нас, преподавателите и методиката на обучение

ЗА ДЕЦА

На 19 септември, вторник от 16.00 до 18.00 часа са поканени децата от предучилищна възраст, 1 – 4 клас и техните родители. За малчуганите са подготвени занимателни игри на английски език, желаещите могат да направят безплатни тестове за нивото на владеене на английски език.

ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ

На 25 септември, вторник от 10.00 до 12.00 часа очакваме тийнейджърите (и техните родители). Те ще могат да научат повече за сертификатите на Кеймбридж и възможностите, които се откриват за обучение и работа пред всички, сдобили се с тях. Ще се запознаят с подготовката и сертификатните курсове в оторизирания изпитен център на Cambridge Assessment English на Училища ЕВРОПА - BG015 ECET - Europe Schools. Всички желаещи ще могат да направят безплатни тестове за проверка на ниво.

ЗА ВСИЧКИ

На 26 септември, сряда от 16.00 до 18.00  часа, са поканени всички, които се интересуват от обучение по чужди езици – малки и големи, начинаещи и напреднали. Ще обърнем внимание на всеки и ще ви запознаем с различните възможности за обучение – целогодишно, интензивно и модулно.

Запиши се за целогодишно обучение по време на Дните на Училища ЕВРОПА – 19, 25, 26 септември и ще получиш 5% отстъпка от таксата! А ако доведеш приятел, който също се запише, получаваш още 5% отстъпка допълнително.
Обучение за всички възрасти, за деца от 1-ви до 12-и клас, за възрастни, фирми и организации.

Очакваме ви в нашия учебен център, на ул. "Цар Симеон Велики" №67!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail