За възрастни

Целогодишно и интензивно комуникативно обучение по английски език в интерактивна среда по различни схеми в зависимост от нивото.

Обучението е съобразено с възрастовите особености и интереси. Развиват се езиковите умения слушане, говорене, четене и писане. Провежда се текущ контрол чрез тестове по международни стандарти.

Предлага се и възможност за подготовка и успешно полагане на международно признати изпити.

Обучението е организирано по нива, съответстващи на Общата европейска езикова рамка.

Предлагаме ви пример за нивата по английски език.

  • Ниво Adult – A1. Ниво по Общата европейска езикова рамка A1+ Breakthrough
  • Ниво Adult – A2. Ниво по Общата европейска езикова рамка A2 Waystage
  • Ниво Adult – A3. Ниво по Общата европейска езикова рамка B1 Threshold
  • Ниво Adult – A4. Ниво по Общата европейска езикова рамка B2 Vantage

Достигналите нива A2 и B1 могат да се явят на изпитите KET и PET на Cambridge, за които получават допълнителна безплатна подготовка.

Достигналите ниво B2 Vantage (Independent User) могат да продължат в следващите нива, вкл. в сертификатни класове за най високите изпити на Cambridge – FCE, CAE, CPE.

Сертификатната подготовка включва конкретна работа по отделните компоненти на изпита, както и занятия с практически тестове по формата. Преди регистрацията за изпита се прави Пробен тест, който се организира при реални условия и администриране, симулиращи самия изпит.

Обучението по английски език се води от висококвалифицирани преподаватели по оригинални учебници и помагала, с аудио- и видео-периферия и мултимедийни продукти.

Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass езиков паспорт и/или Европейско езиково портфолио.

Предлага се и специализирано обучение по английски език в зависимост от професионалните изисквания на клиентите. Програмите са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и ICC-The International Language Association, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

За повече информация се обръщайте към съответния клон на Училища ЕВРОПА®, който ще намерите в секцията УЧЕБНИ ЦЕНТРОВЕ, или чрез формата в секцията КОНТАКТИ.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail