Вълшебна Коледа с най-малките ученици на Училища Европа - Перник

20 Декември 2018

Те вярват в Дядо Коледа. Вярват в чудеса и че работливите джуджета са направили вече желаните подаръци за под елхата. Затова празничното настроение с тях е вълшебно.

С тази вяра ни зареждат децата от детските градини "Знаме на мира", "Изворче", "Вела Пеева", "Райна Княгиня", "Българче" и "Чуден свят" в Перник и "Валентина Терешкова" в град Батановци в предпразничната седмица на 2018-та.

С Училища Европа и преподавателите по английски език Йоанна Ангелова и Емилия Миланова, децата научиха и ще посрещнат Коледа с песента Jingle bells. За празничните тържества и семейните вечери са подготвили и стихче на английски:

SNOWMAN
I am a snowman.
Little and fat.
This is my broomstick.
This is my hat.

НОВИНИ

„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата
„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата

Тази година, на 22 март, Световния ден на водата, ученици от нива S2, S3 и S4, възпитаници на Училища Европа - Велико Търново, изненадаха експертите на РИОСВ с изработените 18 инфографики на тема „Водата - знание и сила“

Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!
Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!

Завърши поредният ски лагер в Банско, организиран за трета поредна година специално за ученици на Училища ЕВРОПА и BALKAN HOLIDAYS от лицензирания туроператор Europe Go, част от семейството на Училища ЕВРОПА.

Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА -
Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА - "Люлин"

Криста Иванова, студентка в Maastricht University School of Business and Economics, получи престижно признание за писмената си работа на английски език в курса по "Академично писане" - най-високата възможна оценка!  

Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail