Успешно завърши обучението по английски език за работещи в Училища ЕВРОПА - Перник

04 Юли 2018

Училища Европа - Перник доведе докрай и успешно още едно обучение по английски език за работещи, в партньорство с Агенцията по заетостта и Дирекция "Бюро по труда" - Перник.

В учебните бази в Перник - център и Перник - Изток на Училища ЕВРОПА, в продължение на 9 месеца бяха обучени одобрените по ваучерната програма от преподавателите Росица Милева, Александра Димитрова, Мария Владова и Мила Грънчарова.
Работещите перничани намериха смисъл в принципа за учене през целия живот, като се довериха на Училища ЕВРОПА и в посланието ни "Свободата да общуваш".

Пожелаваме им знанията от защитените три нива по английски език да бъдат успешно вложени в самочувствието от личностното им развитие, в професионалното израстване и в свободното, без езикови бариери опознаване на света!
Въпреки вълнението от предстоящия финален тест, обучаемите от групата в Перник - Изток благодариха с признателност на преподавателката Росица Милева, а сред избраните спомени от тях бе и сборник със сонетите на Шекспир на английски език.

НОВИНИ

„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата
„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата

Тази година, на 22 март, Световния ден на водата, ученици от нива S2, S3 и S4, възпитаници на Училища Европа - Велико Търново, изненадаха експертите на РИОСВ с изработените 18 инфографики на тема „Водата - знание и сила“

Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!
Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!

Завърши поредният ски лагер в Банско, организиран за трета поредна година специално за ученици на Училища ЕВРОПА и BALKAN HOLIDAYS от лицензирания туроператор Europe Go, част от семейството на Училища ЕВРОПА.

Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА -
Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА - "Люлин"

Криста Иванова, студентка в Maastricht University School of Business and Economics, получи престижно признание за писмената си работа на английски език в курса по "Академично писане" - най-високата възможна оценка!  

Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail