София отпразнува 25 години Училища ЕВРОПА в Деня на детето, съвместно с "Празник на детските усмивки" на Радио FM+!

04 Юни 2018

Парк „Заимов“ в столицата се изпълни с деца на 1 юни, когато беше кулминацията на тържествата по случай 25 годишнината на Училища ЕВРОПА.

Отбелязването на юбилея  беше съчетано с "Празник на детските усмивки" на Радио FM+, в който взеха участие обичани български изпълнители като Маги Джанаварова, Дичо и Теди Кацарова, Искрата, Павел Колев и Ицака, LaTida, Вяра Пантеева с талантливите певци от "Мики Маус", шампионите по американски футбол "Софийските мечки", както и цирковите артисти, участници в "Мини Арт Фест" 8.

Децата взеха участие в състезателни игри с интересни награди, предоставени от Училища ЕВРОПА, "Екопак", Bioderma и др.

Но най-голямата атракция, естествено, беше истинският двуетажен лондонски автобус, разтворил широко врати за всички желаещи да усетят автентичния дух на Албиона и да си направят снимка за спомен.

Big Red Bus дойде от Лондон в България специално за юбилея на Училища ЕВРОПА и направи тур през 17 града в цяла България за радост на малки и големи.

Всички, качили се в автобуса, вместо билетчета получиха дипляни, подаръци и много информация за предлаганите възможности за чуждоезиково обучение в учебните ни центрове в София, с подготовката и провеждане на изпити за сертификати на Кеймбридж в отворения ни оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English, с отстъпките за ранно записване за новата учебна година, както и с езиковите ваканции у нас и в чужбина, провеждани от EuropeGo и Училища ЕВРОПА.

За финал бяха раздадени и сертификати на децата за поредната успешно завършена учебна година, с пожелания за весело лято и нова среща наесен.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail