Начало | Деца | Ученици | Възрастни | Фирми | Контакти

  • Видове обучение
  • Учебни бази
  • Учете с нас
  • Партньори
  • Проекти
  • Отличия
  • Обучение в чужбина
  • TOEFL iBT центрове

Училища ЕВРОПА, гр. Сливен –
постигаме всичко заедно

Пъстра мозайка е нашият град Сливен, подредена сякаш от най-добрите художници.

Град с хилядолетна история и славно минало, град където всеки камък носи духа на героите на миналото, а горите още пеят помнят гордите стъпки на хайдутите и пеят песните на Чинтулов.

Картините на сезоните и лицата на хората се променят, годините и времената отминават, но Училища ЕВРОПА устоява вече 20 години на предизвикателствата на времето и се носи с достойнство по вълните на историята на града.

20 години, през които сме обучили над 5000 деца, студенти и възрастни.

20 години, през които Училища ЕВРОПА – Сливен предлага най-качественото чуждоезиково обучение в града.

20 години, през които екипите на училището работят все така упорито за постигане на високи резултати.

Дълъг и многолик е пътят, който нашите ученици извървяват.

Някои започват обучението си по английски език още в детската градина.

Заниманията в детската градина помагат на най-малките ни ученици по забавен и лесен начин да се докоснат до езика, да изградят положително отношение към него и да изпитат истинско удоволствие от активното участие в дейности свързани с езика – игри, песни, рисуване, работа с мултимедиа и видео уроци.

Ето и моят първи сертификат – той е по английски език.

Лятната ни програма”Английско лято” е очаквана с голям интерес.

Лятна прохлада край басейна.

Любимата ни храна е пица.

Малките ни ученици се забавляват най-много.

Вече по-големи и по–уверени, но и уроците са по-трудни.

Предстои ни тест, но ще се справим.

Край на учебната година. Догодина пак сме тук!


От 2011 година ECET – Europe Schools са официален изпитен център на University of Cambridge ESOL Examinations, което дава възможност на всички наши ученици от Училища ЕВРОПА – Сливен, на всеки етап от обучението си, да проверят знанията си и да вземат престижен сертификат на Кеймбридж.

В 39-тата сесия на Cambridge ESOL Examinations се явиха 12 обучаеми от Училища Европа, Сливен, които се представиха отлично - средната успеваемост е 95 %.

Наши ученици са и обучаемите по схемите”Аз мога” и „Аз мога повече” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” при Агенцията по заетостта.

„В Училища ЕВРОПА получавам нови знания и надграждам наученото в училище. Тук е по-различно, защото има мултимедийни уроци, които са интересни и забавни. В началото на всяка нова учебна година се провеждат опреснителни курсове, за да си припомним миналото ниво. След изпитите получаваме сертификат, който отговаря на нашите знания.

Харесвам Училище Европа, като се надявам всичко, което съм научила тук, да ми помогне занапред.”

Гергана Тодорова, S4

„Училища ЕВРОПА е най-хубавото училище с най-хубавите учители! Всички са лъчезарни и усмихнати! Стаите са чисти, подредени и добре оборудвани. Благодарение на директорката и страхотните преподаватели се явих на изпит на Кеймбридж и го взех успешно с висок резултат.

Харесвам Училища ЕВРОПА и ще продължа да уча и постигам успехи там.”

Катя Димитрова,S4

“Аз уважавам и обичам Училища ЕВРОПА и всичко, което то означава за мен. Училища ЕВРОПА е образователна институция с опит и доказан авторитет. Всеки път, когато пристъпвам прага му, знам, че правя още една стъпка в правилната посока. Осъзнавам, че моите преподаватели и аз работим за моето развитие, по-добро бъдеще и успешна реализация.

Изучаването на чужди езици е часто от доброто образование. Доброто владеене на английски език – най-разпространения език в света ме кара да се чувствам уверена във всяка чужда страна и готова да опозная света.

Моите учители от Училища ЕВРОПА ме накараха да обикна аглийския език. С тяхна помощ имам високи резултати всяка година, анализирам грешките си и ставам все по-уверена. Също така усъвършенствам уменията си които са ми нужни за получаването на високи оценки на международните изпити на Кеймбридж.

Ще продължа да посещавам занятията, защото Училища Европа освен знания по езика развива лидерски умения, ефективно общуване и работа в екип. Всеки път вярвам все повече в себе си, докато изпалзвам еика в своето ежедневие, за което Ви благодаря от сърце

Поклон пред Вашия труд и желанието Ви всеки от нас – учениците на Училища ЕВРОПА да става по-добър – не само като обучаем, но и като човек и личност!“

Мирела Николова,S4

Дали да се учи чужд език днес вече изобщо не е въпрос, който трябва да бъде обсъждан. В днешно време да знаеш чужд език е голямо предимство. Свободата да общуваш е ключът към свободата да се реализираме, както и където пожелаем.Всеки се стреми да овладее поне един чужд език. А да не пропускаме и факта, че е много вълнуващо да говориш и да се разбираш с хора, от други страни, с друга култура, манталитет и традиции. Владеенето на чужд език ти дава голяма свобода и неограничени възможности, можеш да отидеш на другия край на света и да си общуваш с хората свободно. Всичко това можем да постигнем заедно – в Училища ЕВРОПА – Сливен.

Вярваме ,че тази учебна година нашите ученици ще бъдат още по-мотивирани в часовете по английски , още по-уверени в знанията си , и ще продължават да постигат високи резултати!

Заедно по пътя към успеха! Ние сме вашият прозорец към света!
Адрес: гр. Сливен, бул.“Хаджи Димитър“ №24
Телефон: 044 625 801




© 2008 Училища Европа

Начало | Контакти

graphic design studio4x4.com