Синьо лято в Тасос 2018

04 Юли 2018

Възпитаници на Училища ЕВРОПА от Радомир, Кюстендил, Перник, Банско, Разлог, Шумен, Ямбол и Казанлък изживяха своето емоционално синьо лято на гръцкия остров Тасос. За поредна година, нашите деца избраха за отдих и забавления Pitsas Camp, който предлага една пълноценна и наситена с хубави изживявания и предизвикателства програма с приключения, изкуства, състезания, игри и обучения, музикални вечери, аниматорски програми, карнавали и много други забавления в сърцето на остров Тасос до селцето Прино.
Мястото е чудесно съчетание между планина и море. Лагерът разполага с волейболно и футболно игрище, открит театър с пълно аудио и светлинно оборудване, басейн, стена за катерачи. Сред заниманията са и спортна стрелба, стрелба с лък, походи до природни и културни забележителности, уроци по гмуркане, конна езда и още приятни изненади.
В едноседмичната програма са включени и целодневни екскурзии с цел представяне културата на гръцкия остров с фолклор, занаяти и местни обичаи.
На летуващите, Училища ЕВРОПА пожелават здраве и дълго да разказват с емоция и радост за забавленията и приятелствата на остров Тасос.
За тези, които имат желание да лагеруват с Училища Европа на гръцкия остров, следващата дата е 23 август 2018г.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail