С песен и обич творим добро!

25 Октомври 2018

За училища ЕВРОПА - Пловдив е традиция да подкрепят конкурсите за детско-юношеско творчество на ДВФ „Омайниче” с ръководител Таня Орманова.

От 2007 г. “Омайниче” е домакин на конкурс за детско-юношеско творчество, който събира стотици деца от цялата страна под патронажа на Военен клуб – Пловдив и Община Пловдив.

Девизът на формацията, който е и мото на всеки конкурс, е измислен от децата, които пеят в нея – “С песен и обич творим добро”.

Всички вярваме, че доброто, сътворено от децата, ще роди също добро и обич, и ще ги накара да се почувстват оценени, обичани и щастливи. Точно за това и ние подкрепяме техните инициативи.

Тази година, за децата участници в конкурса, ние предоставихме материални награди и отличихме класираните на призови места във всички възрастови групи със стипендии за обучение по английски език в Училища Европа.

НОВИНИ

„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата
„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата

Тази година, на 22 март, Световния ден на водата, ученици от нива S2, S3 и S4, възпитаници на Училища Европа - Велико Търново, изненадаха експертите на РИОСВ с изработените 18 инфографики на тема „Водата - знание и сила“

Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!
Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!

Завърши поредният ски лагер в Банско, организиран за трета поредна година специално за ученици на Училища ЕВРОПА и BALKAN HOLIDAYS от лицензирания туроператор Europe Go, част от семейството на Училища ЕВРОПА.

Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА -
Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА - "Люлин"

Криста Иванова, студентка в Maastricht University School of Business and Economics, получи престижно признание за писмената си работа на английски език в курса по "Академично писане" - най-високата възможна оценка!  

Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail