Наградата „Георги Христов“ за 2017 г. е за Училища ЕВРОПА – Добрич!

15 Ноември 2017

За втора поредна година бе връчена наградата на името на основателя на веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА Георги Христов за духовност, креативност и прилагане на иновативни практики в чуждоезиковото обучение. Тази година наградата бе присъдена на Училища ЕВРОПА - Добрич.

Емилия Гюзелева, управител на Училища ЕВРОПА - Добрич благодари на всички свои колеги за отдадеността им през годината и положените усилия и творчество в работата и подчерта, че  наградата има още по-голямо значение и стойност, защото съвпада и с 25 годишния юбилей на най-голямата верига за чуждоезиково обучение в България.

Идеята за духовност, креативност и прилагане на иновативни практики в обучението е основополагаща за Училища ЕВРОПА през целия четвърт век на съществуването им. Качественото образование и възпитаване на българските деца в любов към познанието, в любознание и дори любопитство е това, което може да промени настоящето и бъдещето на България. Всичко това, което може да се открие вече две десетилетия и половина във всеки град в България, където има учебен център на Училища ЕВРОПА.

Надяваме се, че „Звездата на познанието и креативността“ на Георги Христов ще насърчи още повече качествената работа на учители, директори и всички, които са част от Училища ЕВРОПА в цяла България.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail