Наближава "Седмицата на Кеймбридж" в Училища ЕВРОПА

11 Септември 2017

Есента в Училища ЕВРОПА по традиция е времето, когато се раздават очакваните цяло лято от нашите ученици сертификати на Кеймбридж.

25 годишнината на Училища ЕВРОПА внася допълнителна тържественост тази година в събитието, което ще бъде отбелязано подобаващо в цяла България. 1047 са учениците от всички 42 учебни центъра на Училища ЕВРОПА, които ще получат ценните сертификати. 

Вече над 10 000 българчета са се сдобили със сертификати в Училища ЕВРОПА®  от 2011 година досега в оторизирания изпитен център на Cambridge English Language Assessment - BG015 ECET - Europe Schools, след перфектна подготовка в някой от учебните ни центрове в страната. А всеки от учебните ни центрове, в малки и големи градове, от Радомир до Лом и от Петрич до Бургас има официален статут на Център за подготовка за изпитите на Cambridge English Language Assessment.

Кулминацията на тържествата ще бъде официалната церемония в аулата на Софийския университет "Св. Климент Охридски" на 11 септември от 18.30 часа. Сред официалните гости, кито ще уважат събитието, са деканът на Факултет по класически и нови филологии проф. д-р Мадлен Данова,  Роб Уилямс, преподавател в катедра "Съвременни езици и култури" в Университета Уестминстър и бивш председател на престижната международна образователна мрежа ICC-The International Language Association, управителят на ЕСЕТ - Владимир Христов, Боян Савчев, ръководител на Център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж, както и управителите на учебните ни центрове в регион София - Маргарита Христова, на регион Перник, включващ Радомир и Кюстендил - Албена Дамянова, и директорът на учебния ни център в Ботевград - Петя Анастасова. 

Сертификатите на Cambridge English Language Assessment са признати от над 20 000 университета, а също и от работодатели и правителства по целия свят. Те отварят вратите пред младите хора за висше образование, подобряват възможностите за намиране на работа и кариерно израстване.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail