Лятна езикова занималня в АКАДЕМИЯ ЕВРОПА

30 Юни 2017

Академия ЕВРОПА, част от веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА и „Болкан Холидейз“ предлагат полудневна и целодневна лятна занималня през месец юли за деца от 10 до 15 години.

Начало: 10 юли
Всяко записало се дете получава спортна раничка - подарък от Академия ЕВРОПА!

Полудневна лятна езикова занималня

Академия ЕВРОПА организира полудневна лятна езикова занималня за деца от 5 до 15 години през месец юли. Можете да запишете вашето дете за минимум една седмица и максимум четири седмици.

Занятията на първата група стартират на 10 юли и ще се провеждат от 9.00 до 12.00 часа всеки работен ден, без събота и неделя.

Пакетната цена на седмица е 100 лв. , като в нея са включени и учебните материали. Минимум записани в групата  деца – 5. 

Програма на езиковата занималня

Заниманията в Езиковата занималня на Академия ЕВРОПА започват сутрин в 9.00 часа в сградата ни в идеалния център на София, зад Съдебната палата, на ул. „Кн. Борис I“ № 99.

При нас децата ще открият забавната страна на изучаването на английския език. Очаква ги специална програма, която включва ролеви и езикови игри. Освен че осигуряват приятно прекарване на времето от 9.00 до 12.00 ч., те помагат и за затвърждаване на комуникативните им умения на английски език. 

Малките групи от 5 до 12 деца осигуряват спокойствие и персонално внимание към всяко дете от страна на професионални педагози с голям опит. Занималнята предлага прекрасни условия в една от емблематичните сгради на София от 30-те години на ХХ век. Удобство е и разположението ѝ в близост до метростанция „Сердика“ и последната спирка на трамваи № 5 и 8 зад Съдебната палата.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ!

За повече информация и записване, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч. на тел.: 02/988 42 20

 

Лятна езикова занималня + Витошки скаути

Целодневната занималня се състои от езикова занималня до обяд в сградата на Академия ЕВРОПА в центъра на София и скаутски занимания на Витоша следобяд, организирани от „Болкан Холидейз“. Езиковите занимания са от 9.00 до 12.00 часа, след което децата обядват и в 12.30 ч. се извозват с микробус до Витоша, където продължават занимания по специална програма изготвена от „Болкан Холидейз“. Прибирането е в 17.30 ч., като крайната спирка е стадион „В. Левски“.

Всяко записало се дете ще получи и специален подарък – спортна раничка от Академия ЕВРОПА!

Комбинираната оферта на Академия ЕВРОПА и Болкан Холидейз е за 5-дневен пакет, като имате възможност да се запишете и за повече от една седмица.

На Витоша децата ги очакват специални тематични програми за всеки ден от седмицата:

  • ориентиране в горска местност
  • разпознаване на следи
  • създаване на бивак
  • стрелба с лък
  • езда на кон и много други забавления сред природата.

Връщане в София – 17.30 часа, на паркинг до стадион „В. Левски“.

Внимание! Комбинираната оферта е възможна само при събиране на група от минимум 5 деца. Програмата е седмична, за 5 дни през работната седмица, без събота и неделя.

Пакетна цена за комбинирана оферта: 249 лв на седмица, в която са включени учебни материали за езиковата занималня, ежедневен транспорт от и до Витоша, аниматор, планински водач, планинска застраховка и материали, необходими за провеждане на тематичните игри. Цената не включва обяд, входни такси за посещения на музеи и допълнителни атракциони и разходи от личен характер.

За повече информация и записване, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч. на тел.: 02/988 42 20. 

 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail