Лятна академия Cambridge English - Велико Търново: занимания по английски с американски доброволци

30 Юли 2018

През изминалата седмица в гр. Велико Търново се проведе мини летен образователен лагер по английски език за деца от 8 до 11 годишна възраст.

Той бе проведен от американски доброволци, преподаватели в начален курс, които бяха подготвили занимателни картинни игри и асоциативни задачи за учениците от Лятна академия Cambridge English на Училища ЕВРОПА Велико Търново.

Организатор на срещата беше Пени Уингет, бивш гост в лятната академия на училището. Заниманията за нашите деца бяха организирани в два последователни дни, а за довиждане нашите американски колеги изненадаха децата като ги научиха как да правят домашен сладолед само с какао и мляко, играха бинго с бонбони и разпознаваха видове животни.

Инициативата ще бъде продължена и през следващата ни академия на лято 2019, когато американски доброволци ще бъдат на разположение на нашите бъдещи възпитаници цяла седмица.

НОВИНИ

„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата
„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата

Тази година, на 22 март, Световния ден на водата, ученици от нива S2, S3 и S4, възпитаници на Училища Европа - Велико Търново, изненадаха експертите на РИОСВ с изработените 18 инфографики на тема „Водата - знание и сила“

Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!
Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!

Завърши поредният ски лагер в Банско, организиран за трета поредна година специално за ученици на Училища ЕВРОПА и BALKAN HOLIDAYS от лицензирания туроператор Europe Go, част от семейството на Училища ЕВРОПА.

Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА -
Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА - "Люлин"

Криста Иванова, студентка в Maastricht University School of Business and Economics, получи престижно признание за писмената си работа на английски език в курса по "Академично писане" - най-високата възможна оценка!  

Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail