Коледа с детски вълшебства в Кюстендил

20 Декември 2018

Празнично е настроението тази седмица в Училища Европа - Кюстендил. Последните за тази година учебни часове са посветени на Коледните и Новогодишните празници. Какво знаят за традициите, свързани с тези празници и какви са желанията им за идната година, споделиха учениците от ниво S2 с преподавател по английски език Стефани Стефанова. И разбира се, като възпитаници на Училища Европа от години, момчетата и момичетата проведоха празничния си час на английски език

Защо Коледа и Новогодишната нощ са толкова очаквани празници? Какви са традициите, с които ние, българите ги отбелязваме? Това са част от темите, които обсъдиха в последния си учебен час за тази година учениците на Училища Европа в Кюстендил от група Р1 с преподавател по английски език Евелина Димитрова. Празниците са специални и чакани от децата и заради подаръците, каквито имаше, заедно с пожеланията за здраве и по-успешна Нова година.
Коледа е сняг, елхи с празнична украса, весело настроение с приятели и с топлината от семейния уют в домовете. Така рисуват Коледа възпитаниците на Училища Европа в Кюстендил от ниво J2 с преподавател по английски език Анелия Димитрова. Последният учебен час за тази година бе очакван с нетърпение от децата, имаше и подаръци от Училища Европа и куп добри пожелания, за да има за всеки ден от 2019-та.

НОВИНИ

„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата
„Водата - знание и сила“ - презентации на ученици от Училища ЕВРОПА - В. Търново по случай Световния ден на водата

Тази година, на 22 март, Световния ден на водата, ученици от нива S2, S3 и S4, възпитаници на Училища Европа - Велико Търново, изненадаха експертите на РИОСВ с изработените 18 инфографики на тема „Водата - знание и сила“

Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!
Ски лагер Банско 2019 - истинска зимна приказка!

Завърши поредният ски лагер в Банско, организиран за трета поредна година специално за ученици на Училища ЕВРОПА и BALKAN HOLIDAYS от лицензирания туроператор Europe Go, част от семейството на Училища ЕВРОПА.

Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА -
Excellent! за Криста от Училища ЕВРОПА - "Люлин"

Криста Иванова, студентка в Maastricht University School of Business and Economics, получи престижно признание за писмената си работа на английски език в курса по "Академично писане" - най-високата възможна оценка!  

Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail