Езикови ваканции у нас и в чужбина с EuropeGo

14 Март 2018

Как лятната ваканция може да се превърне в страхотно преживяване, съчетано с развиване и обогатяване на езиковите умения в реална езикова среда?

Летните младежки езикови лагери, семейни ваканции и различни други програми са точно това – откривате и опознавате нови места, култура и обичаи, в свободното време имате богата програма с екскурзии, игри и забавления, която ще ви остави много спомени, създавате нови приятелства с обучаеми от цял свят, общувате на чуждия език в реална езикова среда и получавате качествено обучение в класните стаи от топ специалисти в чуждоезиковото обучение.

Каним ви на среща с консултантите от EuropeGo

на 14 март 2018 г., от 18.30 ч в Учебния център

на Училища ЕВРОПА – Бургас, ул. "Антим І" 45

Ще Ви разкажем за летните младежки лагери в Англия – Кеймбридж, Оксфорд, Лондон, Кентърбъри, Борнемут, Нотингам, за езиковите ваканции за деца и младежи в Малта и Германия, за езиковите лагери за тийнейджъри в Единбург, Шотландия, за летните езикови лагери в България, осъществявани съвместно от EuropeGo и Училища ЕВРОПА.

Ще получите информация и за семейните езикови ваканции, програми 50+ и други възможности за езикови курсове и ваканции в чужбина.

МОЛЯ, ПОТВЪРДЕТЕ ПРИСЪСТВИЕ НА: 02/451 16 31 или travel@europego.bg, или използвайте формата в сайта на EuropeGo: http://www.europego.bg/sabitia/.

Очакваме Ви!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail