Училища ЕВРОПА - Ямбол

Актуални предложения
Нашите предложения
Повече за нас
Клиенти и успехи
Нашата цел

Езикови ваканции у нас и в чужбина – презентация в Ямбол

Как лятната ваканция може да се превърне в страхотно преживяване, съчетано с развиване и обогатяване на езиковите умения в реална езикова среда?

Летните младежки езикови лагери, семейни ваканции и различни други програми са точно това – откривате и опознавате нови места, култура и обичаи, в свободното време имате богата програма с екскурзии, игри и забавления, която ще ви остави много спомени, създавате нови приятелства с обучаеми от цял свят, общувате на чуждия език в реална езикова среда и получавате качествено обучение в класните стаи от топ специалисти в чуждоезиковото обучение.

Каним ви на среща с консултантите от EuropeGo

на 21 февруари 2018 г., от 18.30 ч в Учебния център

на Училища ЕВРОПА – Ямбол, ул. “Ал. Стамболийски” №30

Ще Ви разкажем за летните младежки лагери в Англия – Кеймбридж, Оксфорд, Лондон, Кентърбъри, Борнемут, Нотингам, за езиковите ваканции за деца и младежи в Малта и Германия, за езиковите лагери за тийнейджъри в Единбург, Шотландия, за летните езикови лагери в България, осъществявани съвместно от EuropeGo и Училища ЕВРОПА.

Ще получите информация и за семейните езикови ваканции, програми 50+ и други възможности за езикови курсове и ваканции в чужбина.

МОЛЯ, ПОТВЪРДЕТЕ ПРИСЪСТВИЕ НА: 02/451 16 31 или travel@europego.bg, или използвайте формата в сайта ни: http://www.europego.bg/sabitia/.

Очакваме Ви!

Училища ЕВРОПА – Ямбол е мястото, където ще научите английски език. Тук  ще откриете разнообразие от възможности за езиково и професионално обучение за всеки: от деца и ученици до възрастни, от начинаещи до напреднали.

 • Езиково обучение за деца, ученици, възрастни, фирми и организации.
  • Целогодишно - от 1 октомври до 31 май за деца, ученици и възрастни.
  • Интензивно - 3 месечни курсове през цялата година.
  • Летни курсове и занимални - през юни и юли за деца, ученици и възрастни.
 • Сертификатни курсове:
  • Cambridge English Language Assessment: YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE
 • Курсове по програмата „Аз мога повече“
 • Курсове по други езици: немски.

Научете повече в секция Видове обучение или се свържете директно с нас по телефона, скайп, или чрез формата за контакти.

Обадете ни се: 046 / 662 488; 0886 518 753

Училища ЕВРОПА® отварят врати в гр. Ямбол през 1995 година. Учебната база се намира в центъра на града и разполага с 5 учебни кабинета, с мултимедийно оборудване и всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, осигуряващи приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

 Имаме също така кабинети за чуждоезиково обучение в НУ „Пр. Нойков”;  ОУ „П. Р. Славейков”

Висококвалифицираните преподаватели, които работят при нас и използваните учебници и помагала от световноизвестни издателства в сферата на чуждоезиковото обучение, са гаранция за качеството на получаваното образование.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж. Това е само едно от многото признания за престижа и авторитета на Училища ЕВРОПА® в национален и международен план.

Училища ЕВРОПА - Ямбол са одобрен регионален център за подготовка за изпитите на Cambridge English Language Assessment.

Обадете ни се: 046 / 662 488; 0886 518 753

Вече е дългогодишна традиция най-уважаваните институции и фирми в нашия град да избират Училища ЕВРОПА® за чуждоезиковото обучение на своите служители. Списъкът на  корпоративните ни клиенти нараства през годините. В него са:

 • Окръжен съд
 • Прокуратура
 • ДСК
 • Пощенска банка
 • Уникредит
 • Прокредит
 • Държавна администрация
 • Регионален инспекторат „Образование”
 • Гранична полиция – Елхово
 • Военни поделения – Кабиле, Безмер, Червен баир и Ямбол и др.

Потвърждение за качеството на обучение в Училища ЕВРОПА - Ямбол са отличните резултати на нашите ученици през годините, показвани на различни национални и международни езикови състезания и олимпиади. На изпитите за сертификати на Cambridge English Language Assessment резултатите са неотменно в рамките на 80-95%!

Обадете ни се: 046 / 662 488; 0886 518 753

Съвременният свят, в който живеем, често се определя като общество на знанието. А в едно общество на знанието ученето през целия живот е основен фактор за развитие на успешна кариера и пълноценно развитие на личността.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.   

Повече от двадесет години Училища ЕВРОПА® са лидер в чуждоезиковото обучение, с най-голямата верига от учебни центрове в цялата страна. Името ни винаги е било синоним на качество, което е доказано многократно от резултатите на нашите ученици у нас и по света, и от професионалната им и житейска реализация.

Ако попитате нашите ученици, те ще ви кажат, че идват с удоволствие на учебните занятия, а това е резултат от работата на специалисти от най-висока класа, модерна и приветлива обстановка и учебни помагала на световноизвестни издателства. Обучението е ориентирано според потребностите и възможностите на всеки от вас. Можете да овладявате езика както целогодишно, така и в ускорени формати, да изберете онлайн обучение или летни интензивни курсове, да учите индивидуално или модулно.

Нашата цел е:

 • Да постигнете езиковите умения, към които се стреми всеки от вас.
 • Да навлезете лесно и бързо в английския език.
 • Да получите специално внимание и отношение съобразно потребностите ви.
 • Да развиете езиковите си умения в модерна и приятелска среда.
Обадете ни се: 046 / 662 488; 0886 518 753

Пишете ни:

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето

ГАЛЕРИЯ

Одобрен регионален център за подготовка за изпити на Cambridge English Language Assessment.
Член на международната образователна мрежа ICC-The International Language Association.
гр. Ямбол; ул. "Ал. Стамболийски" 30
046 / 662 488
0886 / 518 753
europe_school_yambol@abv.bg
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail