Училища ЕВРОПА - Враца

Актуални предложения
Нашите предложения
Повече за нас
Клиенти и успехи
Нашата цел

Детско парти в кв. „Дъбника”

По случай новата учебна година и 25 годишния си юбилей Училища ЕВРОПА организира отново празник за децата в парка на ж.к. Дъбника във Враца.

Поканени са всички деца от квартала и техните родители на 20 септември, четвъртък, от 17.00 часа. Децата ще могат да се включат в игрите, организирани от аниматорите от център "Kidsville", ще има изпълнение и на детски състави.

На информационния щанд на Училища ЕВРОПА родителите ще могат да получат информация за възможностите за обучение, различните курсове за деца и ученици, подготовката за явяване на изпити за сертификати на Кеймбридж в оторизирания изпитен център на Училища ЕВРОПА.

Дни на отворените врати в Училища ЕВРОПА - Враца

18, 19, 21 септември

Училища ЕВРОПА организират във Враца Дни на отворените врати. Заповядайте в учебния ни център на площад „Св. Софроний Врачански“ №5, за да се запознаете с базата, възможностите за обучение при нас, преподавателите и методиката на обучение

 

ЗА ДЕЦА

На 18 септември, вторник от 16.00 до 18.00 часа са поканени децата от предучилищна възраст, 1 – 4 клас и техните родители. За малчуганите са подготвени занимателни игри на английски език, желаещите могат да направят безплатни тестове за нивото на владеене на английски език.

 

ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ

На 19 септември, сряда от 14.00-17.00 часа очакваме тийнейджърите от Враца и техните родители. Те ще могат да научат повече за сертификатите на Кеймбридж и възможностите, които се откриват за обучение и работа пред всички, сдобили се с тях. Ще се запознаят с подготовката и сертификатните курсове в единствения оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English на територията на град Враца – този на Училища ЕВРОПА - BG015 ECET - Europe Schools. Всички желаещи ще могат да направят безплатни тестове за проверка на ниво.

 

ЗА ВСИЧКИ

На 21 септември, петък от 10.00 -12.00 и 14.00 – 18.00 часа, са поканени всички, които се интересуват от обучение по чужди езици – малки и големи, начинаещи и напреднали. Ще обърнем внимание на всеки и ще ви запознаем с различните възможности за обучение – целогодишно, интензивно и модулно.

Очакваме ви в нашия учебен център, на пл. „Св. Софроний Врачански“ №5!

Стегни се за училище с Cool 4 School!

Позабравили сте английския през лятото?

Запишете се на безплатен  опреснителен четиридневен курс в Училища ЕВРОПА и се подгответе за учебната година в общообразователното училище.

 • Курсът е за ученици от 2 до 6 клас.
 • Време на провеждане: 24 - 27.09.2018г., от 10.00 часа до 12.00 часа и от 14.00 часа до 16.00 часа
 • Продължителност: 4 дни по 3 учебни часа
Повече информация и записване: гр. Враца, пл. "Св. Софроний Врачански" №5, ет 2, тел.: 092/ 623240, 0884723639

 

Откриване на новата учебна година в Училища ЕВРОПА - Враца и връчване на сертификати на Кеймбридж

На 26 септември, на Европейския ден на езиците, Училища ЕВРОПА – Враца ще открие тържествено новата учебна година.

Събитието ще се проведе от 17.00 часа в Етнографско-възрожденски комплекс „Свети Софроний Врачански“ към Регионалния исторически музей – Враца.

Ще бъдат връчени и сертификатите на Кеймбридж на всички ученици от Училища ЕВРОПА - Враца, представили се блестящо на изпитите през лятото в оторизирания ни изпитен център.

Серфикатите ще бъдат връчени от Боян Савчев, ръководител на Център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж. Сред официалните гости ще бъде и г-н Владимир Христов, управител на веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА.

Поканени са всички настоящи ученици на Училища ЕВРОПА, техните родители, близки и приятели.

Две поредни съботи - английско утро за малчугани!

Кога?

 • 29 септември
 • 6 октомври

Къде?

 • В базата на Училища ЕВРОПА, в центъра на Враца, пл. "Софроний Врачански"№5

 

Елате и вижте как учим английски и се забавляваме в Училища ЕВРОПА - Враца! Две поредни съботи, на 29 септември и на 6 октомври организираме Английско утро за малчугани – за деца от 1 – 4 и 5-6 клас и техните родители (за които ще има английски чай и бисквитки. Виртуалната дъска ще бъде на разположение на децата, а родителите ще могат да се запознаят с методиката на съвременното чуждоезиково обучение в Училища ЕВРОПА, с оригиналните учебни системи и квалифицираните ни преподаватели.

Очакваме ви от 9.00 до 12.00 часа в учебния ни център на пл. „Софроний Врачански“№5. Вход свободен!

Участието е с предварително записване, тъй като местата са ограничени! Моля, обадете се на тел.: 092/ 623240, 0884723639 и потвърдете присъствие.

До 15% по-ниски годишни такси!

от учебната 2018/19 година

АНГЛИЙСКИ | НЕМСКИ | ФРЕНСКИ | РУСКИ

 По случай 25 годишния си юбилей Училища ЕВРОПА – Враца обявяват намаления за различни нива за целогодишно обучение, достигащи до 15%.

 И още! 

ЦЕЛОГОДИШНИ ОТСТЪПКИ!

10% - ДОВЕДИ ПРИЯТЕЛ  (натрупва се върху другите отстъпки)

20% - ЗА ВТОРИ ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВО

50% - СТУДЕНТИ РЕДОВНО ОБУЧЕНИЕ И УЧИТЕЛИ

50% - 10 ДЕЦА ОТ ЕДИН КЛАС

Учебният център на Училища ЕВРОПА се намира на удобно и комуникативно място в центъра на Враца, на площад „Св. Софроний Врачански“ №5, ет 2. Очакваме ви!

Училища ЕВРОПА – Враца е мястото, където ще научите английски език. Тук ще откриете разнообразие от възможности за езиково и професионално обучение за всеки: от деца и ученици до възрастни, от начинаещи до напреднали.

 • Езиково обучение за деца, ученици, възрастни, фирми и организации.
  • Целогодишно - от 1 октомври до 31 май за деца, ученици и възрастни.
  • Интензивно - 3 месечни курсове през цялата година.
  • Летни курсове и занимални - през юни и юли за деца, ученици и възрастни.
  • Модулни и профилиращи курсове - за общи и професионални цели според изискванията на клиента.
 • Сертификатни курсове:
  • Cambridge English Language Assessment:YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE
  • TOEFL – iBT
  • IELTS
 • Курсове по програмата „Аз мога повече“
 • Курсове по други езици: немски, руски, френски

Научете повече в секция Видове обучение или се свържете директно с нас по телефона, скайп, или чрез формата за контакти.

Обадете ни се: 092 / 623 240; 0884 723 639
                       Кнежа: 0882 886 305; 0882 886 306

Училища ЕВРОПА® отварят врати в гр. Враца през 1993 година. През 2000 година е открит и учебен кабинет в гр. Кнежа.

Във Враца учебната база се намира в център на града, в близост до Областна администрация Враца и Бюрото по труда.

В Кнежа кабинетът се намира също в центъра на града, на тиха уличка в новопостроена сграда.

Базата във Враца разполага с три учебни зали, оборудвани с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, създаващи приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Висококвалифицираните преподаватели, които работят при нас и използваните учебници и помагала от световноизвестни издателства в сферата на чуждоезиковото обучение, са гаранция за качеството на получаваното образование.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж.

Училища ЕВРОПА - Враца са одобрен регионален център за подготовка за изпитите на Cambridge English Language Assessment.

Това е само едно от многото признания за престижа и авторитета на Училища ЕВРОПА® в национален и международен план.

 

Обадете ни се: 092 / 623 240; 0884 723 639
                       Кнежа: 0882 886 305; 0882 886 306

Вече е дългогодишна традиция най-уважаваните институции и фирми в нашия град да избират Училища ЕВРОПА® за чуждоезиковото обучение на своите служители. Списъкът на  корпоративните ни клиенти нараства през годините. В него са:

 • БТК
 • РУСО
 • Сметна палата
 • Регионален инспекторат по образованието
 • Директори на детски заведения; директори и учители в  държавни и общински училища
 • Военно поделение 52380
 • ЧЕЗ Враца
 • КРС
 • Административен съд Враца
 • Магистрати и служители към Окръжен и Районен съд Враца

Потвърждение за качеството на обучение в Училища ЕВРОПА – Враца и в кабинета в Кнежа са отличните резултати на нашите ученици през годините, показвани на различни национални и международни езикови състезания и олимпиади. На изпитите за сертификати на Cambridge English Language Assessment резултатите са неотменно отлични!

Обадете ни се: 092 / 623 240; 0884 723 639
                       Кнежа: 0882 886 305; 0882 886 306

Съвременният свят, в който живеем, често се определя като общество на знанието. А в едно общество на знанието ученето през целия живот е основен фактор за развитие на успешна кариера и пълноценно развитие на личността.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.   

Повече от двадесет години Училища ЕВРОПА® са лидер в чуждоезиковото обучение, с най-голямата верига от учебни центрове в цялата страна. Името ни винаги е било синоним на качество, което е доказано многократно от резултатите на нашите ученици у нас и по света, и от професионалната им и житейска реализация.

Ако попитате нашите ученици, те ще ви кажат, че идват с удоволствие на учебните занятия, а това е резултат от работата на специалисти от най-висока класа, модерна и приветлива обстановка и учебни помагала на световноизвестни издателства. Обучението е ориентирано според потребностите и възможностите на всеки от вас. Можете да овладявате езика както целогодишно, така и в ускорени формати, да изберете онлайн обучение или летни интензивни курсове, да учите индивидуално или модулно.

Нашата цел е:

 • Да постигнете езиковите умения, към които се стреми всеки от вас.
 • Да навлезете лесно и бързо в английския език.
 • Да получите специално внимание и отношение съобразно потребностите ви.
 • Да развиете езиковите си умения в модерна и приятелска среда.
Обадете ни се: 092 / 623 240; 0884 723 639
                       Кнежа: 0882 886 305; 0882 886 306
Свържете се с нас:

Пишете ни:

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето

ГАЛЕРИЯ

Одобрен регионален център за подготовка за изпити на Cambridge English Language Assessment.
Член на международната образователна мрежа ICC-The International Language Association.
гр.Враца, площад Свети Софроний Врачански №5, ет 2
092/ 623240
0884723639
europe_vr@abv.bg
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail