Училища ЕВРОПА - Видин

Актуални предложения
Нашите предложения
Повече за нас
Клиенти и успехи
Нашата цел

Дни на отворените врати в Училища ЕВРОПА - Видин

19, 25, 26 септември

Училища ЕВРОПА организират във Видин Дни на отворените врати. Заповядайте в учебния ни център на  ул. "Цар Симеон Велики" №67, за да се запознаете с базата, възможностите за обучение при нас, преподавателите и методиката на обучение

ЗА ДЕЦА

На 19 септември, вторник от 16.00 до 18.00 часа са поканени децата от предучилищна възраст, 1 – 4 клас и техните родители. За малчуганите са подготвени занимателни игри на английски език, желаещите могат да направят безплатни тестове за нивото на владеене на английски език.

 

ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ

На 25 септември, вторник от 10.00 до 12.00 часа очакваме тийнейджърите (и техните родители). Те ще могат да научат повече за сертификатите на Кеймбридж и възможностите, които се откриват за обучение и работа пред всички, сдобили се с тях. Ще се запознаят с подготовката и сертификатните курсове в оторизирания изпитен център на Cambridge Assessment English на Училища ЕВРОПА - BG015 ECET - Europe Schools. Всички желаещи ще могат да направят безплатни тестове за проверка на ниво.

 

ЗА ВСИЧКИ

На 26 септември, сряда от 16.00 до 18.00  часа, са поканени всички, които се интересуват от обучение по чужди езици – малки и големи, начинаещи и напреднали. Ще обърнем внимание на всеки и ще ви запознаем с различните възможности за обучение – целогодишно, интензивно и модулно.

Запиши се за целогодишно обучение по време на Дните на Училища ЕВРОПА – 19, 25, 26 септември и ще получиш 5% отстъпка от таксата! А ако доведеш приятел, който също се запише, получаваш още 5% отстъпка допълнително.
Обучение за всички възрасти, за деца от 1-ви до 12-и клас, за възрастни, фирми и организации.

Очакваме ви в нашия учебен център, на ул. "Цар Симеон Велики" №67!

Запиши се за целогодишно обучение по време на Дните на Училища ЕВРОПА – 19, 25, 26 септември и ще получиш 5% отстъпка от таксата! А ако доведеш приятел, който също се запише, получаваш още 5% отстъпка допълнително.

Училища ЕВРОПА – Видин е мястото, където ще научите английски език. Тук ще откриете разнообразие от възможности за езиково и професионално обучение за всеки: от деца и ученици до възрастни, от начинаещи до напреднали.

 • Езиково обучение за деца, ученици, възрастни, фирми и организации.
  • Целогодишно - от 1 октомври до 31 май за деца, ученици и възрастни.
  • Интензивно - 3 месечни курсове през цялата година.
  • Летни курсове и занимални - през юни и юли за деца, ученици и възрастни.
 • Сертификатни курсове:
  • Cambridge English Language Assessment: YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE
  • IELTS
 • Курсове по програмата „Аз мога повече“
 • Курсове по други езици: немски, руски

Научете повече в секция Видове обучение или се свържете директно с нас по телефона, скайп, или чрез формата за контакти.

Обадете ни се: 094 / 606 071

Училища ЕВРОПА® отварят врати в гр. Видин през 1994 година. Учебната база се намира в центъра на града, на тиха уличка в непосредствена близост до пазара. Базата разполага с три учебни кабинета, оборудвани с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, създаващи приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Висококвалифицираните преподаватели, които работят при нас и използваните учебници и помагала от световноизвестни издателства в сферата на чуждоезиковото обучение, са гаранция за качеството на получаваното образование.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж.

Училища ЕВРОПА - Видин са одобрен регионален център за подготовка за изпитите на Cambridge English Language Assessment.

Това е само едно от многото признания за престижа и авторитета на Училища ЕВРОПА® в национален и международен план.

Обадете ни се: 094 / 606 071

Вече е дългогодишна традиция най-уважаваните институции и фирми в нашия град да избират Училища ЕВРОПА® за чуждоезиковото обучение на своите служители. Списъкът на  корпоративните ни клиенти нараства през годините. В него са:

 • Общинска администрация
 • Бюро по труда
 • Сметна палата
 • М-тел
 • ЧЕЗ
 • КНАУФ
 • Пощенска банка
 • Райфайзен банк и др.

Потвърждение за качеството на обучение в Училища ЕВРОПА - Видин са отличните резултати на нашите ученици през годините, показвани на различни национални и международни езикови състезания и олимпиади. На изпитите за сертификати на Cambridge English Language Assessment резултатите са неотменно отлични!

Обадете ни се: 094 / 606 071

Съвременният свят, в който живеем, често се определя като общество на знанието. А в едно общество на знанието ученето през целия живот е основен фактор за развитие на успешна кариера и пълноценно развитие на личността.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.    

Повече от двадесет години Училища ЕВРОПА® са лидер в чуждоезиковото обучение, с най-голямата верига от учебни центрове в цялата страна. Името ни винаги е било синоним на качество, което е доказано многократно от резултатите на нашите ученици у нас и по света, и от професионалната им и житейска реализация.

Ако попитате нашите ученици, те ще ви кажат, че идват с удоволствие на учебните занятия, а това е резултат от работата на специалисти от най-висока класа, модерна и приветлива обстановка и учебни помагала на световноизвестни издателства. Обучението е ориентирано според потребностите и възможностите на всеки от вас. Можете да овладявате езика както целогодишно, така и в ускорени формати, да изберете онлайн обучение или летни интензивни курсове, да учите индивидуално или модулно.

Нашата цел е:

 • Да постигнете езиковите умения, към които се стреми всеки от вас.
 • Да навлезете лесно и бързо в английския език.
 • Да получите специално внимание и отношение съобразно потребностите ви.
 • Да развиете езиковите си умения в модерна и приятелска среда.

 

Обадете ни се: 094 / 606 071
Свържете се с нас:

Пишете ни:

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето
Одобрен регионален център за подготовка за изпити на Cambridge English Language Assessment.
Член на международната образователна мрежа ICC-The International Language Association.
гр. Видин 3700, ул. "Цар Симеон Велики" №67
094/606 071
europevidin@abv.bg
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail