Училища ЕВРОПА - Перник, Арт център

Актуални предложения
Нашите предложения
Повече за нас
Клиенти и успехи
Нашата цел

Запиши се с отстъпка до 15 юли

!

За новата учебна 2018/19 година

и може да спечелиш безплатно летуване с Училища ЕВРОПА на остров Тасос!

Отстъпки за ранно записване: 

 • 10% от годишната такса за обучение при внасяне на сумата на 8 равни вноски
 • 15% от годишната такса за обучение при внасяне на пълната такса
   
  Записалите се до 15 юли участват в томбола с награда: БЕЗПЛАТЕН лагер през месец август на гръцкия остров Тасос!
  Успешни с Училища ЕВРОПА!

  ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА НАЙ-МАЛКИТЕ

  Училища Европа сформира групи за обучение по английски език за деца на възраст 6 и 7 години. Предвидените в програмата 30 учебни часа са разпределени в рамките на учебната година със старт през месец октомври.

  Срок за записване - до 25 септември 2018 година!

  ЛЯТНА АКАДЕМИЯ "Арт училище в парка"


  Уважаеми родители,
  Ако няма кой да се грижи за Вашите деца - за ден, седмица или месец, и те скучаят, то" Арт училище в парка " ще Ви помогне.
  Лятната академия ще работи до 14 септември за деца от 6 до 12 години. Тя предлага полудневни и целодневни занимания от 8.00 до 18.00 часа.

  При нас всяко дете ще се забавлява, учи и играе, ще намери нови приятели, ще натрупа нови знания и умения. Заедно ще четем и разказваме истории, ще научим интересни неща за Земята, държавите, континентите и техните обитатели, както и за планетите.

  Ще разберем кои са най-красивите места в Родината. В програмата са включени часове по математика за съответната възраст, за развиване на логиката чрез забавни задачи, децата ще изучават английски и/ или немски чрез развлекателни игри, диалози и песни.

  Записване - един ден предварително.

  Езиково обучение за деца

  Обучението по английски език е съобразено с възрастовите особености на децата, с техния общ езиков и житейски опит. Децата активно участват в учебния процес чрез игри и практически занимания, изпълнение на творчески задачи и работа в групи.

  • Деца от детски градини (3 група) – Ниво Junior - J0
  • Деца от предучилищна възраст – Ниво Junior - J1
  • Деца в 1 клас – Ниво Junior - J2
  • Деца 2-4 клас – Започват от Ниво Primary – P1 или P2(установява се с входящ тест)
  • Ниво Secondary – S1.Ниво по Общата европейска езикова рамка A1 Elementary
  • Ниво Secondary/Young Adult – S2/A1. Ниво по Общата европейска езикова рамка A1+ Breakthrough
  • Ниво Secondary/Young Adult – S3/A2. Ниво по Общата европейска езикова рамка A2 Waystage
  • Ниво Secondary/Young Adult – S4/A3. Ниво по Общата европейска езикова рамка B1 Threshold
  • Ниво Secondary/Young Adult – S5/A4. Ниво по Общата европейска езикова рамка B2 Vantage

  Обучение за възрастни

  Обучението е съобразено с възрастовите особености и интереси. Развиват се езиковите умения слушане, говорене, четене и писане. Провежда се текущ контрол чрез тестове по международни стандарти. Предлага се и възможност за подготовка и успешно полагане на международно признати изпити.Обучението е организирано по нива, съответстващи на Общата европейска езикова рамка.

  • Ниво Adult – A1.Ниво по Общата европейска езикова рамка A1+ Breakthrough
  • Ниво Adult – A2.Ниво по Общата европейска езикова рамка A2 Waystage
  • Ниво Adult – A3.Ниво по Общата европейска езикова рамка B1 Threshold
  • Ниво Adult – A4.Ниво по Общата европейска езикова рамка B2 Vantage

  Обучение за фирми и институции

  Училища ЕВРОПА предлагат обучение по английски език за служители от различни сектори и цели развиването на тяхната езикова компетентност в общия и специализирания чужд език.

  Програмите са базирани на комуникативния подход и са съобразени с професионалните, социалните и възрастовите особености на целевите групи. Разработени са в сътрудничество с University of Westminster - Лондон, ICC-The International Language Association и международната езикова мрежа Lingu@net World Wide, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

  Обучението е модулно, интерактивно, с използване на комуникативен подход в интерактивна среда, специализирана терминология, мултимедийни продукти, аудио- и видео-периферия.

  Примерни нива по английски език.

  • Ниво Adult – A1.Ниво по Общата европейска езикова рамка A1+ Breakthrough
  • Ниво Adult – A2.Ниво по Общата европейска езикова рамка A2 Waystage
  • Ниво Adult – A3.Ниво по Общата европейска езикова рамка B1 Threshold
  • Ниво Adult – A4.Ниво по Общата европейска езикова рамка B2 Vantage

   Кои сме ние?

  Арт училище в парка на Училища ЕВРОПА® в Перник отваря врати през месец май 2016 г. Учебната база се намира в кв. „Монте Карло“, в красива къща в градинката срещу ОУ “Св.Иван Рилски“ в центъра на града. Базата разполага с една голяма зала, подходяща за занятия за всяка възрастова група, оборудвана с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, като осигурява приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

  Висококвалифицираните преподаватели, които работят при нас и използваните учебници и помагала от световноизвестни издателства в сферата на чуждоезиковото обучение, са гаранция за качеството на получаваното образование.

  Обадете ни се: 0879 449 225, 0879 449 244, 0882 447620

Училища ЕВРОПА – Перник е мястото, където ще научите английски език. Тук ще откриете разнообразие от възможности за езиково и професионално обучение за всеки: от деца и ученици до възрастни, от начинаещи до напреднали.

 • Езиково обучение за деца, ученици, възрастни, фирми и организации.
  • Целогодишно - от 1 октомври до 31 май за деца, ученици и възрастни.
  • Интензивно - 3 месечни курсове през цялата година.
  • Летни курсове и занимални - през юни и юли за деца, ученици и възрастни.
  • Модулни и профилиращи курсове - според изискванията на клиента.
 • Сертификатни курсове:
  • Cambridge English Language Assessment: YLE, KET, PET, FCE, CAE, CPE
  • TOEFL – iBT
  • IELTS
 • Фирмено обучениеУчилища ЕВРОПА® имат дългогодишен опит в обучението на фирми и организации по специално разработени за всеки отделен клиент програми. Обучението може да бъде както за начинаещи, така и бизнес ориентирано.
 • Професионално обучение:
 • Курсове по програмата „Ваучери за заети лица“.
 • Курсове по други езици: немски, френски, руски, испански, китайски.
 • Обучения за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти.

Научете повече в секция Видове обучение или се свържете директно с нас по телефона, скайп, или чрез формата за контакти.

Обадете ни се: 0879 449 225, 0879 449 244

Арт училище в парка на Училища ЕВРОПА® в Перник отваря врати през месец май 2016 г. Учебната база се намира в кв. „Монте Карло“, в красива къща в градинката срещу ОУ “Св.Иван Рилски“ в центъра на града. Базата разполага с една голяма зала, подходяща за занятия за всяка възрастова група, оборудвана с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, като осигурява приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Висококвалифицираните преподаватели, които работят при нас и използваните учебници и помагала от световноизвестни издателства в сферата на чуждоезиковото обучение, са гаранция за качеството на получаваното образование.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж. Това е само едно от многото признания за престижа и авторитета на Училища ЕВРОПА® в национален и международен план.

Училища ЕВРОПА - Перник са одобрен регионален център за подготовка за изпитите на Cambridge English Language Assessment.

Обадете ни се: 0879 449 233, 0879 449 244

Вече е дългогодишна традиция най-уважаваните институции и фирми в нашия град да избират Училища ЕВРОПА® за чуждоезиковото обучение на своите служители. Списъкът на  корпоративните ни клиенти нараства през годините. В него са:

 • Стомана
 • АК Електрик
 • АЗ и др.

На изпитите за сертификати на Cambridge English Language Assessment резултатите са неотменно в рамките на 85-97%! Потвърждение за качеството на обучение в Училища ЕВРОПА – Перник са отличните резултати на нашите ученици през годините, показвани на различни национални и международни езикови състезания и олимпиади.

Обадете ни се: 0879 449 233, 0879 449 244

Съвременният свят, в който живеем, често се определя като общество на знанието. А в едно общество на знанието ученето през целия живот е основен фактор за развитие на успешна кариера и пълноценно развитие на личността.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.   

Повече от двадесет години Училища ЕВРОПА® са лидер в чуждоезиковото обучение, с най-голямата верига от учебни центрове в цялата страна. Името ни винаги е било синоним на качество, което е доказано многократно от резултатите на нашите ученици у нас и по света, и от професионалната им и житейска реализация.

Ако попитате нашите ученици, те ще ви кажат, че идват с удоволствие на учебните занятия, а това е резултат от работата на специалисти от най-висока класа, модерна и приветлива обстановка и учебни помагала на световноизвестни издателства. Обучението е ориентирано според потребностите и възможностите на всеки от вас. Можете да овладявате езика както целогодишно, така и в ускорени формати, да изберете онлайн обучение или летни интензивни курсове, да учите индивидуално или модулно.

Нашата цел е:

 • Да постигнете езиковите умения, към които се стреми всеки от вас.
 • Да навлезете лесно и бързо в английския език.
 • Да получите специално внимание и отношение съобразно потребностите ви.
 • Да развиете езиковите си умения в модерна и приятелска среда.
Обадете ни се: 0879 449 233, 0879 449 244
 
Свържете се с нас:

Пишете ни:

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето

ГАЛЕРИЯ

Одобрен регионален център за подготовка за изпити на Cambridge English Language Assessment.
Член на международната образователна мрежа ICC-The International Language Association.
Гр. Перник, кв. „Монте Карло“
0879 449 244
0879 449 225
europe_pk@abv.bg
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail