Училища ЕВРОПА | Училища ЕВРОПА - Казанлък

Училища ЕВРОПА - Казанлък

Актуални предложения
Нашите предложения
Повече за нас
Клиенти и успехи
Нашата цел

Изпитната сесия за сертификатите на Кеймбридж в Стара Загора ще се проведе през месеците май и юни 2018 г.. Моля, не пропускайте крайните срокове за записване! Повече информация може да получите на тел.: 0431/62711, 0879352693 или в учебния център на Училища ЕВРОПА в Казанлък, ул. "Паисий Хилендарски" № 1.

Ниво в Училища ЕВРОПА

Клас в общообразователното училище

Сертификат

Дата на изпит

Срок  за регистрация

Цена в лева

P2

III/IV

Pre A1 Starters (YLE Starters)

27 май

30 март

140

S1

IV/V

A1 Movers (YLE Movers)

27 май

30 март

142

S2

V/VI

A2 Flyers (YLE Flyers)

27 май

30 март

145

S3

VI/VII

A2 Key (KET) for Schools

6 юни

30 април

230

А2

Работещи

A2 Key

16 юни

10 май

230

S4

VII +

B1 Preliminary (PET) for Schools

6 юни

30 април

240

А3

Работещи

B1 Preliminary

16 юни

10 май

240

CC1

IX/X

B2 First (FCE)

9 юни

30 април

350

CC2

X +

C1 Advanced (CAE)

2 юни

20 април

370

 

На провежданите изпитни сесии от оторизирания отворен изпитен център на Cambridge Assessment English  – BG015 ECET – Europe Schools могат да се явяват както индивидуални кандидати, така и организирани групи от частни езикови школи и образователни институции.

Екипът ни е съставен от професионалисти с дългогодишен опит в подготовката и провеждането на изпитите за международни сертификати.

От 2011 г. ние сме оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English и осигуряваме възможност на всички кандидати от различни възрастови групи и нива на владеене на английски език да се явят на изпит за придобиване на сертификат на Кеймбридж.

 

Гордеем се с натрупания през годините опит в провеждането на изпити за сертификати на Кеймбридж на най-високо ниво и изключително високите резултати на нашите кандидати.

Училища ЕВРОПА – Казанлък е мястото, където ще научите английски език. Тук ще откриете разнообразие от възможности за езиково и професионално обучение за всеки: от деца и ученици до възрастни, от начинаещи до напреднали.

 • Езиково обучение за деца, ученици, възрастни, фирми и организации.
  • Целогодишно - от 1 октомври до 31 май за деца, ученици и възрастни.
  • Интензивни курсове през цялата година.
  • Летни курсове и занимални - през юни и юли за деца, ученици и възрастни.
  • Модулни и профилиращи курсове - за общи и професионални цели според изискванията на клиента.
 • Сертификатни курсове: YLE, KET, PET, FCE, CAE
  • IELTS, TOEFL-iBT
 • Курсове по програмата „Аз мога повече“
 • Курсове по други езици: немски

Научете повече в секция Видове обучение или се свържете директно с нас по телефона, скайп, или чрез формата за контакти.

Обадете ни се: 0431 / 62 711, 0879 352 693

Училища ЕВРОПА® отварят врати в гр.Казанлък през 1993 година. Учебната база се намира в центъра на града, на тиха уличка в непосредствена близост до Шипковата къща.  Базата разполага с 4 учебни кабинета, оборудвани с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, създаващи приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Висококвалифицираните преподаватели, които работят при нас и използваните учебници и помагала от световноизвестни издателства в сферата на чуждоезиковото обучение, са гаранция за качеството на получаваното образование.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж.Това е само едно от многото признания за престижа и авторитета на Училища ЕВРОПА в национален и международен план.

Училища ЕВРОПА - Казанлък са одобрен регионален център за подготовка за изпитите на Cambridge English Language Assessment.

Обадете ни се: 0431 / 62 711, 0879 352 693

Вече е дългогодишна традиция най-уважаваните институции и фирми в нашия град да избират Училища ЕВРОПА® за чуждоезиковото обучение на своите служители. Списъкът на  корпоративните ни клиенти нараства през годините. В него са:

 • Mтел, Булметал ООД /Гурково/
 • „ПРОКРЕДИТ БАНК (БЪЛГАРИЯ)” АД
 • Пощенска банка
 • КАСТАМОНУ България АД
 • Математическа гимназия “Н. Обрешков“ и др.

Потвърждение за качеството на обучение в Училища ЕВРОПА – Казанлък са отличните резултати на нашите ученици през годините, показвани на различни национални и международни езикови състезания и олимпиади. На изпитите за сертификати на Cambridge English Language Assessment резултатите са неотменно отлични!

Обадете ни се: 0431 / 62 711, 0879 352 693

Съвременният свят, в който живеем, често се определя като общество на знанието. А в едно общество на знанието ученето през целия живот е основен фактор за развитие на успешна кариера и пълноценно развитие на личността.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.   

Повече от двадесет години Училища ЕВРОПА® са лидер в чуждоезиковото обучение, с най-голямата верига от учебни центрове в цялата страна. Името ни винаги е било синоним на качество, което е доказано многократно от резултатите на нашите ученици у нас и по света, и от професионалната им и житейска реализация.

Ако попитате нашите ученици, те ще ви кажат, че идват с удоволствие на учебните занятия, а това е резултат от работата на специалисти от най-висока класа, модерна и приветлива обстановка и учебни помагала на световноизвестни издателства. Обучението е ориентирано според потребностите и възможностите на всеки от вас. Можете да овладявате езика както целогодишно, така и в ускорени формати, да изберете онлайн обучение или летни интензивни курсове, да учите индивидуално или модулно.

Нашата цел е:

 • Да постигнете езиковите умения, към които се стреми всеки от вас.
 • Да навлезете лесно и бързо в английски език.
 • Да получите специално внимание и отношение съобразно потребностите ви.
 • Да развиете езиковите си умения в модерна и приятелска среда.
Обадете ни се: 0431 / 62 711, 0879 352 693

Пишете ни:

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето
гр. Казанлък, ул. "Паисий Хилендарски" № 1
0431/62711
0879352693
europekz@abv.bg
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail