Ваканция Cambridge English в Училища ЕВРОПА - Сливен

27 Юли 2016

Училища ЕВРОПА - Сливен приключи успешно своята 23-та учебна година, но вратите на училището остават отворени и през месеците юни и юли за децата от нашия град.
За поредна година Училища Европа организират Ваканция Cambridge English за деца от 1-ви до 4-ти клас и предучилищна възраст. Малчуганите ще прекарат едно незабравимо лято сред динамични, развиващи логическото и креативно мислене, игри и занимания. Акцентът в нашата лятна езикова занималня е поставен върху образователните игри – езикови игри с думи/букви, конструктивни и музикални игри, мултимедия, чрез които децата учат по-лесно чуждия език, докато играят. Децата са разделени по възраст и ниво, много важно условие за постигане на качество на знанията и създаване на мотивация при децата.
В помощ на родителите заниманията могат да продължат цял ден, като следобед децата работят по математика, български език, четат книги, а също така отделяме време и за рисуване, игри, състезания, разходки в парка и други забавления. Всеки ден за вашите деца ще бъде изпълнен с много емоции и преживявания сред приятели.
В Училища ЕВРОПА за Вашите деца ще се грижи един сплотен и усмихнат екип от добри професионалисти.
Паралелно през лятото в Училища ЕВРОПА - Сливен се провеждат и познатите летни интензивни курсове за ученици и възрастни по английски и немски език.
Припомняме, че продължава записването на нови ученици за новата учебна година. Всички записани през юни ще получат много отстъпки, преференции и много изненади.
Училища ЕВРОПА Сливен – там където децата учат с желание, добрите резултати идват естествено, а всяка сбъдната мечта е начало на друга!
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail